Actualitate

UPDATE Sebastian Ghiță: „Kovesi venea la mine acasă! Grupul de la Cluj mi-a făcut cunoștință cu ea”. Replică din Grupul de la Cluj.

Sebastian Ghiță oferă noi detalii despre relația de prietenie pe care susține că a avut-o cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Deputatul spune că a cunoscut-o pe Kovesi pe vremea când nu era implicat în politică și prin intermediul celebrului grup de la Cluj din PSD, din care făceau partea Ioan Rus, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș.

Ghiță dezvăluie că la vizitele lui Kovesi pe care i le făcea acasă, la Ploiești, de față era și soția sa, dar și alte persoane.


„Am cunoscut-o pe doamna Kovesi ca om de afaceri, în jurul domnilor Rus, Pușcaș, Dâncu, al grupului celor de la Cluj. Când a venit la mine acasă era și soția și avea o părere bună despre ea. Am camere de supraveghere peste tot. Și la vie, și acasă. Nu mai țin minte exact data când a fost la mine acasă. M-am întâlnit în tot felul de situații cu doamna Kovesi, au fost multe întâlniri”, a spus Sebastian Ghiță la postul B1 TV, informează stiripesurse.ro.

Vasile Puşcaş, fost negociator şef al României la Uniunea Europeană în perioada Guvernului Năstase, neagă că ar fi intermediat relaţia Kovesi-Ghiţă. "Pe mine nu putea să mă menţioneze deloc. Nu-l cunosc pe domnul Ghiţă, iar pe doamna Kovesi o cunosc doar de la televizor. În niciun caz de numele Puşcaş nu se poate lega", a declarat Vasile Puşcaş pentru stiripesurse.ro.

abonare newsletter