Actualitate

Maşină furată de un tânăr drogat

Un autoturism a fost furat ieri în comuna Viişoara.

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 14:50 printr-un apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au furat un autoturism staţionat neasigurat şi cu cheile în contact.

„În baza sesizării, în jurul orei 15:22, autoturismul a fost reperat de către echipajul rutier din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii pe strada George Coşbuc, din Câmpia Turzii, fiind oprit ulterior pe strada Grădinilor. Poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat, de 25 ani, din Câmpia Turzii, iar cu ocazia verificărilor au constatat că acesta nu poseda permis de conducere și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


În urma controlului corporal s-a găsit asupra sa un pliculeț cu o substanţă vegetală de culoare maroniu-verzui, care a fost confiscată şi predată Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca pentru a se stabili natura acesteia. 

Prejudiciul, în valoare de 1.500 euro, a fost recuperat. „În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter