Actualitate

IGI: 30.000 de străini au participat la Untold

Poliţiştii de la Imigrări s-au aflat la datorie la Untold Festival, unde au fost prezenţi şi aproximativ 30.000 de cetăţenii străini.

"În cele patru zile de festival, poliţiştii de la Imigrări au avut misiunea de a preveni încălcarea normelor legale din domeniul de competenţă. De asemenea, poliţiştii au participat, în sistem integrat, la acţiuni comune alături de celelalte forţe MAI, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale şi identificarea în regim de urgenţă a cetăţenilor străini care ar fi putut să comită asemenea fapte, precum şi pentru luarea măsurilor ce se impun în vederea asigurării un climat de siguranţă publică", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) remis luni.

Poliţiştii de la Imigrări clujeni au fost o prezenţi permanent în zona interioară a festivalului, zonele adiacente, precum şi în zona Pieţei Unirii acolo unde era amplasată o scenă cu acces liber.


"Pe întreaga perioadă a desfăşurării festivalului nu au fost înregistrate evenimente deosebite comise de către cetăţenii străini. La îndeplinirea cu succes a misiunii încredinţate au contribuit atât structurile implicate, cât şi locuitorii municipiului Cluj cărora le mulţumim", se arată în comunicat.

Festivalul Untold la care au participat, timp de patru zile, peste 150 de artişti şi zeci de mii de oameni s-a încheiat luni dimineaţa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter