Actualitate

TRAGEDIE! Fiul patronului Grand Hotel Italia SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE. Tânărul a fost victima unui ACCIDENT DE MOTOCICLETĂ!

Fiul patronului de la Grand Hotel Italia, Andrei Prunean, se află internat în stare gravă la spital după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de un şofer inconştient care a întors pe o linie dublă continuă fără să se asigure.

sursa foto: https://www.facebook.com/andrei.prunean sursa foto: https://www.facebook.com/andrei.prunean

Accidentul rutier a avut loc duminică după amiază la ieşirea din Feleacu spre Vâlcele. Andrei Prunean este fiul lui Simion Prunean, asociat în firma care administrează hotelul de cinci stele Grand Hotel Italia.

"Duminică a avut loc un accident rutier pe DN1E60 pe raza comunei Feleacu în afara localităţii în jurul orei 14:40. Un autoturism care circula pe direcţia Cluj - Turda, condus de un tânăr de 26 de ani din Cluj, a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară peste linia dublă continuă moment în care a intrat în el în lateral stânga un motociclist, un bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca. Motociclistul a fost rănit grav. Şoferul este cercetat în stare de libertate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Daniel Graur.


"Pacientul este înregistrat la noi în urma unui accident cu politraumatism şi a fost internat la terapie intensivă la neurochirurgie", a declarat Adela Golea, medic şef UPU-SMURD Cluj

Andrei Prunean este pasionat de motociclete, pe Facebookul personal al tânărului fiind mai multe fotografii cu acesta pe motocicletă. Potrivit unor surse medicale tânărul a suferit până în prezent două operaţii, starea acestuia de sănătate fiind în continuare gravă.


Biroul (ne)comunicări

Biroul mass media al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj nu a informat jurnaliştii despre accidentul grav. Acesta nu este un caz singular. Monitorul de Cluj a mai scris despre politica de comunicare a IPJ Cluj, care refuză să informeze presa – şi pe cetăţeni – despre evenimentele negative. Poliţia clujeană nu-şi mediatizează decât victoriile. Accidentele grave sau infracţiunile cu autori necunoscuţi nu sunt pentru ochii şi urechile cetăţenilor.

Poliţia clujeană ascunde evenimentele grave pentru a nu-şi strica imaginea. În prima parte a lunii februarie a acestui an în judeţul Cluj au avut loc mai multe accidente şi infracţiuni grave, dar niciunul dintre evenimente nu s-a regăsit pe buletinul de evenimente al Poliţiei. În schimb, IPJ Cluj a mediatizat „acţiunile de prevenire” desfăşurate în şcoli (un lucru de altfel pozitiv) şi câteva mici găinării, ai căror autori au fost prinşi mai degrabă de cetăţeni, care i-au predat ulterior poliţiei.


Surse din IPJ Cluj ne-au declarat sub protecţia anonimatului că nu este vorba despre „scăpări”, ci de o politică intenţionată de „acoperire” a informaţiilor negative. “De la Bucureşti ni s-a transmis că trebuie să ne axăm pe evenimentele pozitive. Pe cine ajută mediatizarea evenimentelor negative?”, spun aceste surse.

abonare newsletter