Actualitate

Un perete din Cluj-Napoca va fi acoperit cu origami. Care este scopul acțiunii

Clujenii care vor avea mâine drum în centrul orașului vor avea parte de o surpriză “verde”. Peretele unei clădiri va fi acoperit în întregime cu origami verzi.

Un perete din Cluj-Napoca va fi acoperit cu origami. Care este scopul acțiunii Un perete din Cluj-Napoca va fi acoperit cu origami. Care este scopul acțiunii

Trei studenți din anul I la Comunicare și Relații Publice, în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (Universitatea Babeș Bolyai) Cluj vor avea mâine un eveniment inedit în cadrul unei campanii publice privind combaterea risipei alimentare.

Echipa intitulată “From Heart for Earth” a realizat 5000 de origami verzi, în formă de bambus cu ajutorul cărora vor scrie sloganul “Love food & hate waste” pe peretele de pe strada Constanța.  “Noi o să amenajăm peretele în noaptea dinspre miercuri spre joi, în așa fel încât să fie o surpriză pentru trecători, în dimineața zilei de joi”, au precizat organizatorii.


Elementul inedit este că pe fiecare foaie din care este realizat un origami va fi printată o listă de tips & tricks privind reducerea alimentară. Vom invita trecătorii să dezlipească câte un origami și astfel, să respecte acele sfaturi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter