Actualitate

Nu-i conflict de interese? Firma șefului Comisiei pentru Monumente supervizează lucrările la clădirile din zona protejată!

Firma Şefului de la Comisia Zonală a Monumentelor va controla lucrările de intervenţie la clădirile degradate din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Firma preşedintelui Comisiei Zonale a Monumentelor şi Siturilor Istorice Cluj, Szabolcs Guttman, va coordona lucrările de intervenţie la clădirile de patrimoniu deteriorate din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Singura firmă care s-a prezentat la licitaţia organizată de Primărie a fost SC Arh Service Guttmann &Comp SNC, licitaţia având scopul de a achiziţiona servicii de consultanţă necesară executării lucrărilor de intervenţie la clădirile degradate din centrul oraşului.


Comisia de licitaţie a semnat deja acordul cadru cu firma lui Szabolcs Guttman cu un preţ de 95 de lei/oră.

Primăria Cluj-Napoca a demarat la începutul acestui an împreună cu ISU şi cu Comisia Zonală pentru Protecţia Monumentelor o acţiune preventivă de verificare şi înlăturare a tuturor elementelor decorative şi de construcţie ale imobilelor deteriorate din centrul istoric al municipiului.


La prima licitaţie din luna februarie nu a fost depusă nicio ofertă iar la a doua licitaţie propunerea a fost declarată ca fiind “inacceptabilă”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter