Actualitate

Din iunie, zbor direct Cluj-Napoca – Istanbul

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că începând cu 1 iunie 2016, compania aeriană TAROM va demara zborul Iași-Cluj-Napoca-Istanbul cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.

Zborul va fi operat în fiecare zi de miercuri și sâmbătă cu o aeronavă de tip Boeing 737-300 cu o capacitate de 134 locuri, după următorul program.

Pentru zborurile de la Iaşi – Cluj – Instanbul ora de plecare este 19:25, iar ora de sosire (locală) este 22:30. Pentru zborurile Instanbul – Cluj – Iaşi ora de plecare este 23:15, iar ora de sosire (locală) este 01:35.


Pentru zborurile Cluj – Instanbul ora de plecare este 20:45, iar ora de sosire (locală) este 22:30. Pentru zborurile Instanbul – Cluj ora de plecare este 23:15, iar ora de sosire (locală) este 01:05.

„Cu acest nou zbor, 11 destinații noivor fi operate în anul acesta de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Ne bucură anunțul TAROM, cu atât mai mult cu cât este prima legătură aeriană cu Turcia. Consider că acest nou zbor va fi oportunîn dezvoltarea relațiilor bilaterale ceea ce va avea un impact pozitiv asupra schimburilor comerciale dintre regiuni”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat.


„Prin intermediul acestui zbor spre Istanbul, va fi posibilă conexiunea cu un important nou hub din Europa de Sud-Est și din Asia de Sud-Vest. Suntem încrezători în faptul că această destinație va deveni una de interes pentru pasagerii noştri și va fi mult apreciată”, a precizat directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

Astfel, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în anul 2016, vor fi operate 11 noi destinaţii regulate, ajungându-se la un total de 36 zboruri regulate spre 16 țări. Totodată, vor fi disponibile pentru toți pasagerii, începând cu luna mai și pânâ la sfârşitul lunii septembrie, curse charter către 10 destinaţii de vacanţă.

abonare newsletter