Actualitate

Un şmecher din Gherla a învins Poliţia, în instanţă, după ce a fost prins “zburând” pe şosea cu 180 km/h

Un şofer din Gherla a reuşit să dea peste cap toate socotelile poliţiştilor. După ce a fost prins la volan cu viteză mult peste limita legală, apoi amendat usturător, bărbatul a contestat procesul verbal în instanţă şi a obţinut anularea.

În noiembrie 2015, tânărul din Gherla circula cu un autovehicul marca BMW dinspre Cluj-Napoca spre Gherla. La Iclod, radarul l-a depistat cu aproape 180 km/h, iar poliţiştii l-au urmărit până la Livada, unde a fost oprit, amendat cu 1.000 lei şi i-a fost luat permisul, scrie gherlainfo.ro

Şoferul a atacat în instanţă procesul verbal pentru că, potrivit acestuia, şi alţi participanţi la trafic circulau cu viteză mare, dar numai el a fost taxat. A contestat procesul verbal în timp util, astfel că şi-a primit permisul înapoi, până la sentinţa judecătorului.


În înregistrarea video făcută de poliţişti, pusă probă la dosar, BMW-ul de Gherla apare la distanţă mare, iar numărul de înmatriculare nu este vizibil.

Acestea au fost argumente suficiente pentru Judecătoria Gherla, care a dat în urmă cu câteva zile sentinţa:  anularea procesului verbal. Judecătorul l-a mai scăpat pe “Schumacher” de plată amenzii de 945 de lei, iar punctele amendă aplicate au fost anulate.


Până la zi, Inspectoratul de Poliţie Cluj nu a atacat decizia instanţei.

Etichete: radar viteza gherla
Ultimele Stiri
abonare newsletter