Actualitate

Un avion Wizz Air nu a mai decolat din cauza unor probleme tehnice

În jur de 200 de oameni, printre care sunt şi mulţi români, au fost blocaţi peste zece ore pe un aeroport din Elveţia. Avionul care trebuia să-i aducă de la Basel la Cluj-Napoca nu a mai decolat din motive tehnice.

Cursa Wizz Air trebuia să decoleze la sâmbătă la ora 8:45 spre Cluj-Napoca, unde urma să ajungă la ora 11:15, informează Digi24.ro. La ora 9:00, pasagerii au fost anunțați că aeronava are o problemă la o roată și că urmează să fie adusă de la Frankfurt o roată nouă, decolarea urmând să aibă loc la ora 15:00. Numai că, la ora 15:00 pasagerii au fost anunțați de o nouă întârziere, pentru că roata nu a mai venit de la Frankfurt, ci urma să fie adusă de la Zurich, a spus unul dintre călători.

În cele din urmă, cursa a fost anulată, urmând să decoleze duminică și să ajungă la Cluj-Napoca până în prânz.


Compania Wizz Air a făcut spre seară câteva precizări.

„Zborul Wizz Air de la Basel la Cluj-Napoca a fost reprogramat pentru mâine dimineață la ora locală 7:30 din cauza unei probleme tehnice apărute la aeronavă. Pasagerii sunt tratați conform politicii Wizz Air și a regulamentelor Uniunii Europene și au primit cazare la hotel, alimente și apă. Pasagerii au putut alege între a călători cu zborul reprogramat, a li se rambursa suma plătită sau a păstra contravaloarea biletului sub forma de credit Wizz. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor și a echipajului este prioritatea noastră principală", au declarat reprezentanții companiei pentru sursa citată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter