Actualitate

“Bebe Dolaru”, funcţionar public la Primăria Floreşti, prins în flagrant în timp ce lua mită

Un funcţionar public, angajat la Primăria Floreşti şi nepot al unui fost consilier guvernamental pe problemele romilor, a fost prins în timp ce lua mită.

sursa foto floresti24.ro sursa foto floresti24.ro

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus, la data de 10 februarie 2016, punerea în mişcare a acţiunii penale fata Ionuț Sorin Cocan, cunoscut de către colegii din Primăria Floreşti mai mult sub porecla de “Bebe Dolaru”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, scrie floresti24.ro.

Conform probatoriului administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele: “Inculpatul, Ionuţ Sorin Cocan în calitate de funcţionar public, i-a pretins numitului B.T.F. suma de 1.000 de lei pentru a-l ponta în fişa de prestare a muncii în folosul comunităţii, fără ca cel dintâi să se prezinte efectiv la desfăşurarea activităţilor, B.T.F. aflându-se în perioada de supraveghere ca urmare a unei condamnări definitive şi trebuind să desfăşoare 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. La data de 10 februarie 2016, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 800 de lei.”


“Bebe Dolaru” se află în arest la domiciliu. Acesta este nepotul Danei Varga, care până la data de 15 ianuarie 2016 a deţinut funcţia de consilier guvernamental pe problemele rromilor, cu rang de secretar de stat, în cancelaria primului-ministru Victor Ponta. Dana Varga este fiica celebrului bulibaşă Rudolf Varga din Gilău. De-a lungul anilor, Dana Varga a mai deţinut funcţii guvernamentale sau a făcut parte din staff-ul europarlamentarului Norica Nicolai şi acum este unul dintre cei mai vocali membri ai ALDE.

Ultimele Stiri
abonare newsletter