Actualitate

Intoxicație cu gaz pe strada Brâncuși la o casă. Pompierii AU SPART ușa. O tânără, transportată în stare gravă la spital - GALERIE FOTO

O intoxicație cu gaz a avut loc miercuri în jurul orei 20:30 pe strada Brâncuși la numărul 31 din Cluj-Napoca. Se pare că doi tineri, o fată și un băiat, care stăteau în chirie în acel imobil, s-au intoxicat cu gaz.

Băiatul a fost cel care a dat alarma. El a sunat la autorități, deși era destul de amețit de la gazul care a cuprins toată încăperea.

„Am fost sesizați de un tânăr care spunea că prietena lui este moleșită și pare să fie în stare de inconștiență, iar el se simțea rău. Echipajul a ajuns la fața locului, dar ușa era blocată. A fost spartă ușa. Din interior s-a simțit un miros puternic de gaz. Pompierii i-au scos pe cei doi afară în timp util, însă fata este într-o stare incertă. Băiatul a început încet să-și revină”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.


Tânăra a fost resuscitată minute bune în șir, însă nu și-a revenit. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Până la această oră nu se știe starea de sănătate a fetei.

La fața locului s-au deplasat o mașină de pompieri, două de salvare și una de poliție.

Etichete: baiat fata gaz intoxicare
abonare newsletter