Actualitate

Ninsoare puternică la Cluj. Traficul este îngreunat

Ninsoarea puternică din această dimineaţă a îngreunat traficul rutier din Cluj-Napoca. ANM a emis pentru judeţul Cluj cod galben de polei.

Traficul rutier de pe Calea Turzii era îngreunat de zăpada care era curăţată superficial. Maşinile circulau încet, bară la bară. Poliţiştii au fost prezenţi în principalele puncte ale oraşului pentru a preîntâmpina eventualele evenimente rutiere nedorite.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de polei pentru județele Sibiu, Mureș, Cluj și Bistrița- Năsăud, valabile până la la ora 9,00.


Potrivit meteorologilor, local, în județele Sibiu și Mureș, inclusiv drumurile naționale, europene și autostrada, se vor semnala depuneri de polei. Fenomenul este prezent joi dimineață și în județul Cluj, inclusiv municipiul Dej, iar local în județul Bistrița-Năsăud, inclusiv municipiul Bistrița.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.


ANM a prelungit până joi seară informarea de ploi și depunere de polei, valabilă la nivelul întregii țări, iar începând de miercuri, de la ora 18,00, trei județe din sud-est se află sub Cod Galben de ploi însemnate cantitativ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter