Actualitate

O femeie a fost tâlhărită în autobuz sub ochii călătorilor

Polițiștii de investigații criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat care i-ar fi sustras unei femei portmoneul și care, pentru a-și asigura scăparea, ar fi recurs la violențe.

sursa foto bacau.net sursa foto bacau.net

La data de 15 octombrie, în jurul orei 16:40, o femeie a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt.

Aceasta a reclamat faptul că, în intervalul 16:00-16:30, în timp ce se afla pe un mijloc de transport în comun, pe Calea Florești, din Cluj-Napoca, o persoană necunoscută i-ar fi sustras, din geantă, un portmoneu în care avea peste 2.000 de lei.


"Sesizând dispariția portmoneului din geantă, femeia, împreună cu alte două persoane au pornit în urmărirea bărbatului, iar în momentul în care au vrut să-l rețină, bărbatul s-a manifestat violent și a reușit să scape, abandonând însă portmoneul. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, agresorul a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Florești", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter