Actualitate

Accident rutier grav în Poieni! O depăşire neregulamentară era să o coste viaţa pe o şoferiţă

Un accident rutier grav a avut loc miercuri, 23 septembrie, în jurul orei 10:30, în comuna Poieni, soldat cu rănirea gravă a două persoane. O şoferiţă a efectuat o depăşire fără să se asigure şi s-a lovit frontal de o maşină care circula regulamentar.

O femeie de 50 ani, în timp ce conducea autovehiculul pe raza comunei Poieni, judeţul Cluj, din direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, întrând în coliziune frontală cu autovehiculul condus regulamentar din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, de către un bărbat de 52 ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a conducătorului autotovehiculului care circula pe direcţia Cluj-Napoca – Oradea.


„În intervalul orar 10:33-11:10, traficul rutier pe DN1-E60, la km. 536+900 m, pe raza comunei Poieni, în afara localităţii a fost blocat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter