Actualitate

Boc a fost la concertul Avicii, artistul său favorit. Ce melodie preferată are și ce spune despre public

Primarul Emil Boc a fost aseară la concertele din cadrul Untold Festival, împreună cu familia.

Emil Boc a declarat vineri seara că a venit în fiecare zi la concertele Untold, dar în mod special a așteptat show-ul Avicii. De altfel, întreaga familie a primarului a fost la Untold.

Boc s-a arătat foarte încântat de publicul tânăr despre care a avut numai cuvinte de laudă. “Atmosfera este extraordinară. Nu poți să te simți decât nemaipomenit în prezența atâtor mii de tineri care aduc atât de multă energie pozitivă, optimism și am încredere că generația aceasta care ne va pensiona pe noi este o generație responsabilă. Sunt niște copii minunați, au niște valori în care cred, sunt absolut civilizați, pașnici și muzica pe care o ascultă este una a viitorului. Iar Avicii este unul dintre artiștii pe care și eu îi am la suflet”, a declarat primarul înainte de show-ul Avicii.


Întrebat de jurnaliști dacă a venit special pentru Avicii, Boc a spus că a fost prezent în fiecare zi la concerte. “Am venit și aseară și în seara asta și voi veni în fiecare seară, dar în special pentru Avicii pentru că fiicele mele mi-au băgat în cap Avicii încă de acum doi ani și mi-a rămas și mie ca și brand”, a spus primarul.

Edilul șef a precizat că melodiile sale preferate sunt “Wake me up” și “Hey brother”, dar între cele două ar alege “Wake me up”. De altfel, această melodie este setată sonerie la telefonul primarului. “Le-am spus tuturor că dacă vor să afle melodia mea preferată să mă sune”, a afirmat Boc.


Citește și:

AVICII, show incendiar pe Cluj Arena - FOTO și VIDEO

abonare newsletter