Actualitate

Marșul lui Ștefan cel Mare: Tinerii plecați din Chișinău spre București au ajuns la Universitate

Aproximativ 500 de bucureşteni i-au aşteptat duminică în Piaţa Universităţii pe cei 1.000 de tineri care au venit din Republica Moldova pentru a participa la marşul pentru unirea Republicii Moldova cu România, la sosirea în faţa Teatrului Naţional fiind primiţi cu pâine, sare şi flori.

Manifestaţia tinerilor unionişti din Republica Moldova s-a încheiat duminică, după ce câţiva reprezentanţi ai acestora au intrat în palatul Cotroceni, pentru a depune un mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis.

Jandarmii au permis accesul acestora în baza paşapoartelor, lucru care a marcat finalul mitingului, la scurt timp fiind strânse gardurile montate în jurul Palatului Cotroceni, iar circulaţia reluată pe bulevardul Geniului.


Bucureştenii care s-au adunat în Piaţa Universităţii pentru a-i întâmpina pe tinerii care au plecat de la Chişinău pentru a cere unirea Republicii Moldova cu România au venit îmbrăcaţi în costume naţionale, ii sau şi-au agăţat, ca accesoriu, drapelul românesc. Ei au adus steaguri tricolore, icoane ortodoxe şi bannere inscripţionate cu mesajul "Vrem Unirea".

Etichete: unire romania mars
Ultimele Stiri
abonare newsletter