Actualitate

Afacerea electrizantă de la Bonțida cu cizme de cauciuc

În a doua zi a festivalului Electric Castle, miile de spectatori au putut să renunţe, în sfârşit, la pelerine. Nu a mai plouat, iar la buna dispoziţie au contribuit şi cele 6.000 de perechi de cizme de cauciuc vândute de magazinul din sat. Oamenii au înotat prin noroi până acolo şi au stat la cozi imense, dar s-au întors la castel fericiţi şi cu picioarele uscate.

sursa foto: hunedoara100.ro sursa foto: hunedoara100.ro

„Numai cu cizme mici luaţi bonuri, care au cizme mici. Că alea nu vin acum. Care aţi primit bon mergeţi în partea asta”, le spune proprietarul magazinului din sat încercând să facă ordine printre zecile de persoane, în general fete, care stau la coadă, informează Digi24.ro.

După ce au petrecut o noapte întreagă în noroi, primul drum pentru spectatorii veniţi la Electric Castle a fost la magazinele care vând cizme de cauciuc. Previzibil, încălţările cu numere mici s-au vândut primele, astfel că pe rafturi au rămas doar cizme pentru cei care trăiesc, la propriu, pe picior mare.


„Am primit un bon pentru cizme, aştept să vină”, explică o tânără.

Florin Ursuţ, administratorul magazinului, spune că a vândut deja cam 6.000 de perechi de cizme şi a făcut încă o comandă. „Mai vine un TIR (...) În Cluj nu mai sunt cizme şi acum vin din Braşov”, spune fericitul întreprinzător.


 „Ieri nu puteam interveni cu nisip sau pietris, că distrugeam curtea castelului. E monument istoric şi trebuie folosite anumite materiale. Chiar cum se curăţă curtea, se vindanjează, se pun baloţi de fân, în camping se refec căile de acces şi împreună cu Primăria vom pietrui o parte din drumurile de acces”, explică Andi Vanca, organizator, după ce unii participanți au declarat că au fost puțin dezamăgiți de organizare.

Citește și: Cizmele de gumă au dispărut din magazine

abonare newsletter