Actualitate

Erdogan, către Putin: „Se numesc Jocuri Europene, dar, de fapt, aici nu se află niciun lider din statele membre UE”. Ponta era în spatele preşedintelui rus

Prezent la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a comentat absenţa liderilor din Uniunea Europeană la evenimentul sportiv. „Se numesc Jocuri Europene, dar, de fapt, aici nu se află niciun lider din statele membre UE”, a afirmat Erdogan.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său turc Recep Tayyip Erdogan au avut sâmbătă, 13 iunie, o scurtă întrevedere, după ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Baku, Azerbaijan.

Preşedintele turc a comentat absenţa liderilor din Uniunea Europeană la evenimentul sportiv, scrie news.yahoo.com. „Se numesc Jocuri Europene, dar, de fapt, aici nu se află niciun lider din statele membre UE”, a afirmat Erdogan.


„Niciun lider european” este o formulă care ignoră total prezenţa lui Victor Ponta, participant la eveniment din calitatea lui de premier al României.

Culmea, la doar câteva zile după această jignire, Ponta s-a internat pentru o operație la genunchi la clinica din Istanbul a familiei Erdogan.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter