Actualitate

Fostul consilier judeţean Eugen Cecan, găsit de ANI în stare de incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul fostului consilier judeţean Eugen Cecan. În prezent, Cecan este directorul DRDP Cluj.

Potrivit ANI, fostul consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Cluj “s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 ianuarie 2013 - 28 mai 2014, întrucât a deținut, simultan cu funcția de Consilier județean, și funcția de Director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, încălcând, astfel, prevederile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”.

Articolul  88, alin. (1), lit. b) și d) din Legea nr. 161/2003, spune că „Funcţia de consilier local sau consilier judeţean este incompatibilă cu: […] funcţia de prefect sau subprefect; […] funcţia de […] director […] la regiile autonome şi societăţile comerciale de interes local înfiinţate sau aflate sub autoritatea consiliului local ori a consiliului judeţean respectiv sau la regiile autonome şi societăţile comerciale de interes naţional care îşi au sediul sau care deţin filiale în unitatea administrativ-teritorială respectivă”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter