Actualitate

Florian Walter a fost localizat în Columbia și urmează să fie extrădat. Cum l-au depistat polițiștii

Florian Walter, proprietarul companiei Romprest, a fost localizat în America Centrală. Potrivit unor surse judiciare, omul din spatele afacerii Romprest s-ar afla în Columbia, unde se află deja o echipă de poliţişti.

Florian Walter a fost localizat în Columbia și urmează să fie extrădat. Cum l-au depistat polițiștii Florian Walter a fost localizat în Columbia și urmează să fie extrădat. Cum l-au depistat polițiștii

Urmează ca actele emise de magistraţii de la Tribunalul Prahova să fie traduse în limba spaniolă, iar Ministerul Justiţiei să le transmită autorităţilor columbiene, scrie realitatea.net.

În dimineaţa când au început percheziţiile, ca să nu poată fi reperat, Florian Walter şi-a lăsat toate telefoanele acasă. Cu toate acestea, a luat legătura cu cei de acasă și a fost localizat.


Ultima dată, Walter a fost localizat în Monaco, dar de acolo i s-a pierdut urma.

Florian Walter este dat în urmărire internaţională din 19 mai, în baza unui mandat emis de Tribunalul Prahova. Omul de afaceri este căutat din 15 mai, după ce instanţa a emis pe numele lui mandatul de arestare în lipsă, în urma unor percheziţii care au avut loc în 6 mai.


Surse judiciare declarau, pentru MEDIAFAX, că omul de afaceri Florian Walter ar fi plecat din ţară cu zece zile înainte de începerea anchetei, unele informaţii indicând că, la un moment dat, fi fost localizat la Monaco.

La sfârşitul lunii mai, 18 persoane au fost trimise în judecată de procurorii DIICOT Ploieşti în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care este implicată compania Romprest, controlată de Florian Walter, în cazul acestuia procurorii dispunând continuarea cercetărilor într-un dosar separat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter