Actualitate

Scandal MONSTRU în toiul nopţii în Făget! Un bărbat a ameninţat, a distrus casa şi a furat maşina unei familii

Un bărbat a pătruns în curtea unui imobil, a ameninţat proprietarii, a distrus bunuri şi a condus fără permis maşina acestora.

sursa foto: actualitateasm.ro sursa foto: actualitateasm.ro

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Cluj-Napoca a fost reţinut luni, 1 iunie, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.  

O femeie a sesizat Poliţia în jurul orei 02:15, reclamând că un bărbat necunoscut a pătruns în curtea locuinţei sale din Făget, prin escaladarea porţii de acces în imobil, a forţat uşa de acces în locuinţă, a spart un geam şi i-a adresat ei şi membrilor familiei ameninţări şi injurii.


Ulterior, bărbatul a plecat de la locul faptei cu autoturismul proprietarilor, profintând de faptul că aceştia au lăsat cheile în contact. Pentru a reuşi să părăsească curtea imobilului, cu vehiculul în mişcare, acesta a forţat ieşirea prin ruperea porţilor metalice.

„În baza celor semnalate, poliţiştii au constituit filtre rutiere şi l-au depistat pe bărbat pe raza cartierului Mănăştur. Din investigaţii a reieşit că respectivei persoane îi fusese suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Prejudiciul reclamat de partea vătămată este de aproximativ 60.000 de lei”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter