Actualitate

Accident spectaculos provocat de un şofer beat. Maşina pe care o conducea a luat foc după ce a lovit alte două maşini şi semaforul

Un accident rutier, cu trei autovehicule implicate, a avut loc miercuri, 27 mai, pe fondul consumului de alcool. În urma impactului, un semafor electric a fost distrus, iar unul dintre autovehicule a luat foc.

În jurul orei 23:00, un bărbat, de 27 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Pe fondul consumului de alcool, şoferul a acroşat două autovehicule, după care a intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al semaforului electric, aflat la intersecţie cu strada Branului.


În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani a luat foc.

„În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Articol scris de Ana Caşu, studentă la Jurnalism FSPAC-UBB, anul I

abonare newsletter