Actualitate

Presa de casă și pedeliștii „de afaceri” se-ncuscresc fără perdea, în văzul alegătorilor - GALERIE FOTO

Jurnalistul-politician Rareș Bogdan l-a nășit pe fiul fostului director al Transgaz și senator PD-L de Mediaș, Florin Muntean. Socrul mare este nașul fiicei lui Vasile Blaga și prieten foarte apropiat al liderului acum-liberal. Rareş Bogdan a fost naşul de cununie al lui Florin Muntean Jr., care s-a căsătorit în weekendul care a trecut. În 2008, Florin Muntean senior a fost naşul fetei lui Vasile Blaga.

Nu e de mirare că la nunta fiului lui Florin Muntean a participat toată floarea PDL-istă în frunte cu Emil Boc și Vasile Blaga.

Nunta a avut loc la un hotel de cinci stele din cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca. Socrul mare, Florin Muntean, este o persoană importantă atât în politică, cât și în lumea afacerilor. A fost directorul Transgaz Mediaș, președinte al PDL Mediaș și chiar senator al Alianței D.A., pentru o scurtă perioadă. Este cel mai bun prieten al lui Vasile Blaga, cu care a fost coleg de facultate și de armată. De aceea, nunta fiului său a reunit mai mulți lideri din noul PNL, foști pedeliști. 


Au onorat invitația, pe lângă întreaga familie Blaga, fostul premier Emil Boc, Liviu Ciupe, senatorul Alin Tișe, vicepreședinte al PNL și membru al Comisiei de Cod Electoral, fost președinte al Consiliului Județean Cluj. Nașul Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, a atras și invitați din media, precum Octavian Hoandră și Cozmin Gușă. S-au făcut remarcați în rândul mesenilor Ilie Năstase și Rică Răducanu, ambii sosiți la petrecere fără soții. Au fost extrem de simpatici când și-au făcut poze cu chelnerițele și au dat autografe.

Nunta a fost întreținută de formația lui Călin Geambașu, de baletul lui Edy Stancu (fost ProTv, actual Antena 1) și de Aurel Tamaș. Folcloristul ardelean i-a cântat din suflet lui Rareș Bogdan „Să trăiască Nașul Mare!”


Jurnalistul Rareş Bogdan a postat pe Facebook mai multe fotografii de la o nuntă la care el şi soţia lui, Florina, au fost naşi de cununie, în weekend. Imaginile au provocat numeroase comentarii, între care multe negative, prin urmare jurnalistul a scos pozele de la rețeaua de socializare după câteva ore.

Una dintre imaginile postate de Bogdan a fost ridiculizată de „Times New Roman” (TMZ), în articolul „După ce i-au văzut poza de naș de la o nuntă, toți cocalarii visează acum să fie Rareș Bogdan”, în care omul de televiziune este numit „cea mai avansată versiune de cocalar care s-a văzut în România”.


După criticile pe care le-a primit , Rareş Bogdan a şters câteva dintre imaginile pe care le-a postat pe Facebook.

„Cu durere în suflet vă anunțăm că hilarul intelectual Rareș Bogdan a șters acea amuzantă poză de pe internet, după ce mai mulți oameni au râs de el și de valoarea sa, valoarea sa”, a scris pe pagina lui de Facebook jurnalistul TMZ, Ovidiu Eftimie.


Într-o scrisoare trimisă recent de senatorul independent Valer Marian președintelui Klaus Iohannis se arată faptul că Florin Muntean este cel mai bun prieten din Mediaş al tatălui procurorului șef al DNA, Ioan Lascu.

”O dovadă a acestei prietenii este faptul că, în cursul lunii iulie 2010, Sergiu Lascu, fiul lui Ioan Lascu şi fratele lui Laura Codruta Kovesi, a fost promovat de directorul general Florin Muntean director adjunct la Transgaz. Florin Muntean este si cel mai bun prieten asumat declarativ de către ex-ministrul de interne Vasile Blaga, cu care a fost coleg de armată şi de facultate. În ultimii ani au apărut informaţii şi indicii care generează suspiciunea că pentru promovarea Laurei Codruta Kovesi în funcţia de procuror general al României a fost oferită o mită substanţială de anumite cercuri de afaceri cu implicarea lui Florin Muntean n.n.) din judeţul Sibiu”, scrie inpolitics.ro.


Reamintim faptul că Rareș Bogdan a fost audiat la DNA după ce numele său a apărut în dosarul lui Marian Vanghelie, într-o postură nu tocmai măgulitoare, ba chiar periculoasă, ca beneficiar al unor sume de bani ”la pungă”.

Citiţi aici cum a fost luat în balon Rareş Bogdan de jurnaliştii de la Cronica Cârcotaşilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter