Actualitate

Şoferul TUPEIST care a fugit de la locul accidentului, după ce a lovit o femeie pe marginea drumului, a fost prins

Şoferul care a plecat de la locul producerii unui accident rutier la ieşirea din localitatea Cetan înspre Vad, fără acordul poliţiştilor, a fost prins de oamenii legii.

Un accident de circulaţie a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 21:00 la ieşire din localitatea Cetan înspre Vad. O femeie în vârstă de 44 de ani, care se întorcea acasa mergând pe marginea drumului, a fost accidentată de un autoturism care circula cu viteză pe direcţia Vad – Dej. În urma impactului, femeia a fost rănită şi aruncată la pământ într-un şanţ.

 Şoferul autoturismului a oprit, a mers la femeie pentru a vedea dacă aceasta trăieşte, după care i-a spus acesteia că merge să oprească motorul masinii, dar a demarat în trombă, scrie dejeanul.ro.


 Atât femeia rănită, cât şi vecinii, au reuşit să vadă că a fost vorba de o maşină de culoare gri condusă de un şofer tânăr, dar nu au reuşit să reţină numărul de înmatriculare. Doar o bucată din oglinda maşinii a rămas la faţa locului.

 „În urma investigaţiilor efectuate, la data de 10 mai, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 46 de ani, din Dej. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fapte prevăzute de Codul penal”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Citeşte şi: Tupeu incredibil. A accidentat o femeie şi a coborât din maşină să vadă dacă trăieşte. Ce a urmat - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter