Actualitate

Campingul Untold Festival va fi în Livada Palocsay

Organizatorii Untold, cel mai așteptat festival al anului din România, prezintă publicului camping-ul oficial Untold, care va oferi posibilități de cazare pentru cele patru zile de festival.

Situat în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 mp, având posibilitatea de a găzdui peste 25.000 de persoane. Campingul oficial al festivalului va fi amenajat la standardele întâlnite la marile evenimente de profil din Europa, fiind disponibil atât pentru amplasare corturi cât și pentru rulote, întregind astfel experiența unică a Untold. Organizatorii promit facilități multiple pentru toți cei care vor alege să se cazeze în locația special amenajată: dușuri, toalete, serviciu de pază, cutii de valori, foodzone & bar, apă curentă, zonă de reciclare, stații de încărcare pentru dispozitive electronice, stație prim ajutor.

În plus, organizatorii vor asigura în camping și suport tehnic, pentru a veni în sprijinul participanților la festival care vor avea nevoie de ajutor în montarea corturilor – o echipă de voluntari va fi pregătită cu echipament tehnic necesar montajelor.

Accesul în zona de campare se va face pe baza unui bilet de acces, în valoare de 49 de lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro/persoană, atât pentru cazare în cort cât și pentru rulotă, valabil pentru toate cele 4 zile de festival.

În vederea fluidizării traficului, se va permite intrarea și instalarea corturilor sau a rulotelor, începând cu data de 29 iulie a.c., fără a percepe taxe suplimentare. Cei interesați pot să-și achiziționeze deja biletele de acces camping din rețeua Eventim.ro.

Un alt aspect important, de care organizatorii au ținut cont, este deplasarea din zona de camping în proximitatea main-stage-ului. În acest sens vor fi introduse linii de transport în comun, dedicate festivalierilor, în toate cele 4 zile. Timpul de transfer dintre cele două zone va fi de aproximativ 20 de minute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter