Actualitate

UPDATE Accident PE TRECEREA DE PIETONI în Mărăști: victima a suferit un traumatism CRANIAN - VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc vineri, 3 aprilie, în jurul orei 22:00, în cartierul clujean Mărăști. Un șofer de 31 de ani din Cluj a lovit pe trecerea de pietoni o tânără de 25 de ani.

UPDATE 2: „Un conducător auto de 31 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce circula cu un autoturism pe strada Fabricii,  a surprins și acroșat o femeie de 25 de ani din Cristuru Secuiesc. Conform primelor informații femeie s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător. În urma impactului aceasta ar fi suferit leziuni grave”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Carmen Jucan. 

UPDATE: „Colegii mei au intervenit cu un echipaj pe strada Fabricii la ora 22:00. A fost vorba de o persoană care a suferit la nivelul capului un traumatism minor. Victima a fost transportată la spital în stare conștientă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.


Accidentul rutier a avut loc pe strada Fabricii. Traficul în zonă a fost îngreunat aproximativ o oră. La fața locului a venit și o ambulanță pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter