Actualitate

“Fast and Furious 7” va avea premiera în România peste câteva zile - VIDEO

Filmul “Fast and Furious 7”, ultimul film al actorului Paul Walker, în care acesta a jucat alături de Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez şi Jason Statham, va avea premiera în cinematografele din România în mai puţin de o săptămână.

“Fast and Furious 7” va avea premiera în România peste câteva zile

În 3 aprilie se lansează “Fast and Furious 7” în cinematografele din România. În “Fast and Furious 7”, de James Wan, Vin Diesel, Paul Walker şi Dwayne Johnson conduc distribuţia care continuă aventurile din franciza care şi-a clădit renumele pe viteză. Alături de ei, publicul îi va putea revedea pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky şi Lucas Black, favoriţii fanilor din toată lumea, dar şi figuri noi în franciză, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel şi Kurt Russell.


Potrivit Mediafax, capitolul al şaptelea al seriei de succes este regizat de James Wan, după un scenariu de Chris Morgan. Filmul este produs de Neal H. Moritz, Vin Diesel şi Michael Fottrell.

Paul Walker şi Roger Rodas, fost pilot de curse şi vechi prieten al actorului, au murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Ultimele Stiri
abonare newsletter