Actualitate

Incident grav la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Dej. Un elev a căzut pe scările şcolii şi a rămas inconştient

Un elev de clasa din clasa a VIII-a a ajuns la spital, după ce s-a rostogolit pe scările şcolii în timpul pauzei.

Elevul care a rămas inconştient preţ de câteva minute în urma căzăturii, spune că tot ce îşi aminteşte este că un alt coleg l-a scuipat, iar în momentul în care a vrut să fugă după el, a alunecat pe scări şi s-a lovit la cap, informează dejeanul.ro.

Femeile de serviciu au anunţat incidentul profesorilor care au sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă şi un echipaj de poliţie. Autosanitara l-a transportat pe băiatul de 15 ani la Spitalul Municipal Dej, suferind răni în zona gurii şi o plagă la cap.


Conducerea şcolii refuză să comenteze incidentul, dar l-au anunţat la Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Incidentul a ajuns la urechile Inspectoratului Scolar Judetean Cluj. Astfel, inspectorul şef al acestei instituţii a anunţat că la şcoala din Dej s-a format deja o comisie care anchetează acest caz, iar din primele informaţii reiese că baiatul s-a împiedicat singur pe scări, fără să fie împins de nimeni.


„Mai multe lucruri o să ştim despre acest incident în momentul în care comisia care este formată la şcoală va finaliza cercetarea care a început. Din primele date pe care le avem, e un simplu incident, în sensul că copilul s-a împiedicat şi a căzut, fără să fie împins de nimeni, fără să fi fost o bătaie sau altceva între elevi, dar bineînţeles, comisia va lămuri toate aspectele privind situaţia de la Dej”, a declarat Valentin Cuibus, inspector şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter