Actualitate

Ponta, huiduit la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi: Nu are rost să transformăm sărbătorile în bătălii politice

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Iaşi, întrebat cum comentează faptul că a fost huiduit la începutul discursului pe care l-a rostit în Piaţa Unirii, că manifestările de Ziua Unirii nu trebuie transformate în bătălii politice şi că PSD s-a ţinut de cuvânt şi nu a politizat evenimentul.

Victor Ponta a spus că PSD s-a ţinut de cuvânt şi nu a politizat manifestările organizate la Iaşi de Ziua Unirii, precizând că nu are rost ca sărbătorile să fie transformate în bătălii politice.

Ponta a fost întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că a fost huiduit în Piaţa Unirii, după ce cu o zi în urmă premierul spusese, tot la Iaşi, că a avut o discuţie cu liderul local PNL Cristian Adomniței şi că a primit asigurări că "va fi linişte la Iaşi”.


"Noi ne-am ţinut de cuvânt, noi ne ţinem întotdeauna de cuvânt şi o să vedeţi că întotdeauna noi cei de la PSD suntem de părere că sărbătorile sunt sărbători. Nu are rost să le transformăm în bătălii politice. Restul, păcatul lor să fie”, a declarat Ponta, relatează Mediafax.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, la începutul discursului rostit în Piaţa Unirii din Iaşi cu prilejul Unirii Principatelor Române.


Totodată, el a fost apostrofat de mai mulţi ieşeni, dar şi aplaudat, pe traseul dintre Piaţa Unirii şi Biserica "Trei Ierarhi".

Ultimele Stiri
abonare newsletter