Actualitate

Patron, cercetat pentru evaziune fiscală. A ținut pentru el banii pentru impozitele și asigurările angajaților

Patronul unei firme din județul Cluj este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală după ce nu ar fi plătit statului banii pentru impozitele și asigurările angajaților.

Bărbatul, patron al unui societăți comerciale cu sediul în Câmpia Turzii, este suspectat că a păgubit bugetul de stat cu aproximativ 10.000 de lei.

„Polițiștii din Câmpia Turzii au dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat, de 41 de ani, pentru evaziune fiscală, comisă prin stopaj la sursă. Bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, respectiv în calitate de angajator, ar fi reţinut de la angajaţi şi nu ar fi virat către bugetul de stat, în termenul legal, impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie. Prejudiciul cauzat astfel, în perioada 2011-2014, este de aproximativ 10.000 de lei” au transmit reprezentanții IPJ Cluj.


Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, pentru comiterea infracţiunii de „evaziune fiscală”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter