Actualitate

A profitat de neatenţia unei femei şi i-a furat căruciorul de cumpărături. Ce a păţit hoţul după ce a ieşit pe uşa unui mall din Cluj

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, depistat imediat după ce ar fi sustras un cărucior plin de cumpărături, faptă prin care ar fi creat un prejudiciu de peste 8.000 de lei.

La data de 22 decembrie, ora 20:52, o femei  a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din Floreşti, i-a fost sustras căruciorul pentru cumpărături.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit faptul că, în jurul orei 20:40, persoană necunoscută, profitând de neatenţia femeii, i-ar fi sustras căruciorul pentru cumpărături în care se aflau obiecte de îmbrăcăminte, telefoane mobile, jocuri electronice după care s-ar fi îndreptat spre ieşirea din complex”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


La scurt timp, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost depistat, într-o staţie de autobuz de pe raza comunei Floreşti, un bărbat de 47 de ani, din Ciucea, care avea asupra sa bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Prejudiciul cauzat, în valoare de peste 8.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.


Bărbatul depistat a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "furt calificat".

abonare newsletter