Actualitate

Doi bătrâni au ajuns la spital în urma unui accident auto

Doi clujeni de 73, respectiv 76 de ani au fost răniți și au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un accident rutier pe raza localității clujene Jucu.

Accidentul s-a produs joi după-amiaza, 11 decembrie, în jurul orei 16:30. Cei doi bătrâni au mers la Spitalul Municipal Dej, acuzând dureri după ce au fot implicți într-un accident de circulaţie.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cele două persoane, un bărbat de 73 ani şi o femeie de 76 ani, din municipiul Dej,  în timp ce se deplasau pe DN1C E576, pe raza localităţii Jucu, au fost implicate într-un accident rutier.  Conducătorul auto, care conducea autovehiculul spre Dej, nu ar fi redus şi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic. Acesta ar fi acţionat frâna brusc, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autovehiculului, a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe sensul său de deplasare şi s-a rotit 3600 în jurul axei sale, rămânând pe partea carosabilă, orientat cu faţa spre municipiul Dej”, informează IPJ Cluj.


În urma accidentului, cei doi au sunat la Poliție şi au declarat că în accident nu sunt implicate victime, aceștia fiind sfâtuiți să se prezinte la postul de poliţie din Jucu pentru constatare.

Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 8.000 lei.


Poliţiştii investighează modalitatea de producere a accidentului pentru stabilirea circumstanţelor exacte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter