Actualitate

Accident de muncă MORTAL pe şantierul autostrăzii Sebeş – Turda

Un muncitor, care lucra pe șantierul lotului 3 al autostrăzii Sebeș – Turda, a decedat marți, în jurul orelor 14.30, după ce un panou metalic a căzut peste el.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă petrecut marţi, pe şantierul Autostrăzii Sebeş-Turda. Acesta a murit strivit de un panou metalic. Din primele informaţii, tragicul incident a avut loc în zona Gâmbaş, între Aiud şi Miraslău.

Accidentul mortal s-a petrecut pe raza localității Aiud, în zona Gâmbaș, precizează reprezentanții IPJ Alba, informează inturda.ro.


La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, ambulanță și reprezentanți ai ITM Alba, care au demarat o anchetă pentru stabilirea condițiilor în care s-a petrecut tragedia și tragerea la răspundere a celor responsabili.

În această zonă s-ar derula lucrări în cadrul şantierului Autostrăzii Sebeş-Turda pentru construcţia unui pod de pontoane metalice peste râul Mureş.


Reamintim că în această perioadă se desfăşoară lucrări de construcţii la Autostrada Sebeş-Turda pe teritoriul judeţului Alba, lotul trei, între Aiud şi Unirea, respectiv lotul patru, spre Turda (judeţul Cluj). Şi contractele pentru celelalte două loturi (de la Sebeş până la Aiud au fost semnate în 14 noiembrie, însă aici sunt lucrări de proiectare), potrivit alba24.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter