Actualitate

Bătaie între ciobani la Nicula. Unul dintre ei a acuzat că a fost împuşcat

Un conflict a izbucnit, duminică seara, în jurul orei 21.00, la Nicula.

Bătaie între ciobani la Nicula. Unul dintre ei a acuzat că a fost împuşcat Bătaie între ciobani la Nicula. Unul dintre ei a acuzat că a fost împuşcat

Doi ciobani s-au luat la bătaie, duminică seara în centrul satului Nicula, după ce au băut bine. Unul dintre ei a anunţat poliţia, prin serviciul de urgenţă 112, cum că ar fi fost împuşcat, cu un pistol, de o altă persoană, scrie dejeanul.ro.

Echipaje ale poliţiei şi ambulanţei au ajuns în scurt timp la faţa locului, unde au avut parte de o surpriză: ciobanul care a făcut sesizarea, cum că ar fi fost împuşcat, zăcea beat în şanţ. Medicii i-au sărit în ajutor, crezând că este rănit de glonţ, însă aceasta avea doar o plagă la nivelul capului, în urma unei lovituri primite, cel mai probabil, cu pumnul.


Conform sursei citate, bărbatul rănit şi agresorul sau sunt doi ciobani din Nicula, care au neînţelegeri de mai mulţi ani. Aseară, după ce au tăiat un porc şi după câteva pahare de alcool s-au luat la ceartă. De aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Ultimele Stiri
abonare newsletter