Actualitate

Tânăr reţinut pentru 24 de ore după ce a tâlhărit un bărbat beat

Un tânăr de 21 de ani, suspectat de tâlhărie, a fost depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţiştii clujeni. Acesta ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat, din Turda, de telefonul mobil.

Poliţia a fost sesizată la data de 14 noiembrie, în jurul orei 12:00, de un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care a reclamat că o persoană necunoscută, prin violenţă, i-ar fi sustras telefonul mobil.

Din cercetări a reieşit că victima, în stare de ebrietate, ar fi fost agresată în faţa porţii de acces în curtea locuinţei de către un tânăr necunoscut. Acesta ar fi lovit  parte vătămată, care a refuzat să îi dea 5 lei, cu palmele peste faţă, i-ar fi smuls telefonul mobil din mână şi ar fi părăsit locul faptei, în fugă.


Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost prins luni, 17 noiembrie, de Poliţia Turda şi s-a stabilit că este un bărbat de 21 de ani, din Turda.

„Faţă de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

abonare newsletter