Actualitate

Percheziţii la Cluj într-un dosar de evaziune fiscală de 10 MILIOANE de EURO VIDEO

Poliţiştii clujeni efectuează, sâmbătă dimineaţă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, 47 de percheziţii, pe raza judeţelor Cluj, Alba şi Prahova, la persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de circa 10.000.000 euro.

La această oră, peste 200 de poliţişti de investigare a fraudelor, de investigaţii criminale, poliţişti rutieri, criminalişti şi luptători ai structurii de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj efectuează 47 de percheziţii, la domicilii şi sedii sociale, situate pe raza judeţelor Cluj, Alba şi Prahova.

Poliţiştii clujeni sunt sprijiniţi de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba, Prahova, Maramureş, Sălaj, Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare, precum şi de peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.


Acţiunea vizează persoane fizice şi juridice, bănuite de evaziune fiscală. Poliţiştii au în vedere importuri de autoturisme second-hand din spaţiul intracomunitar, pentru care nu s-a declarat şi achitat T.V.A.

Prejudiciul estimativ creat bugetului de stat este de 10.000.000 euro.


Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă (D.I.P.I.).


Acţiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter