Actualitate

Pieton spulberat pe trecerea de pietoni pe strada Calea Baciului

Un accident grav a avut loc vineri, 31 octombrie, în jurul orei 18:00, când un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer care nu i-a acordat prioritate.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieșit că un conducător auto, de 56 de ani, din comuna Baciu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton, de 56 de ani, din Cluj-Napoca.

Victima, s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii Calea Baciului, din municipiul Cluj-Napoca, pe trecerea pentru pietoni.


Impactul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

„În cauză continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


La data de 31 octombrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie pentru a preveni şi combate principalele cauze ale producerii de accidente rutiere.

În cursul zilei de ieri, numai în municipiul Cluj-Napoca, pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice peste 90 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 47 pentru depăşirea vitezei regulamentare. Totodată, au fost aplicate peste 180 de puncte amendă şi aproximativ 250 de puncte de penalizare.


De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi au fost constatate mai multe infracţiuni rutiere.

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile de prevenire şi sancţionare a abaterilor rutiere pentru a reduce numărul de accidente de circulaţie, produse pe drumurile publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter