Actualitate

În sediul Parlamentului britanic mișună șoarecii, dar o dezbatere a aleșilor a declarat nefiabilă soluția recurgerii la pisici

Numărul foarte mare de șoareci din Palatul Westminster (sediul parlamentului) i-a determinat pe aleșii britanici să propună cea mai naturală soluție posibilă pentru exterminarea lor - folosirea de pisici.

Propunerea a fost făcută de parlamentara Anne McIntosh, care a sugerat folosirea pisicilor de la un adăpost de animale aflat în apropierea sediului Parlamentului, pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de problema șoarecilor.

"Numărul șoarecilor a scăpat de sub control, în special în zonele unde sunt preparate alimente, ceea ce reprezintă, evident, un pericol pentru sănătatea publică", a subliniat politiciana conservatoare. Ea a propus ca pisicile să fie lăsate în clădire seara, pentru a-și îndeplini misiunea de vânători, informează Agerpres.


O analiză a constatat, totuși, că ar fi nevoie de prea multe feline pentru a rezolva problema. Din cauza dimensiunilor clădirii, ar fi necesară "o hoardă de pisici", a subliniat joi liberal-democratul John Turso în fața Camerei Comunelor, camera inferioară a Parlamentului britanic.

Parlamentarul a dat asigurări că ideea de a recurge la pisici a fost supusă unei analize "complete și adecvate" de către autorități, însă au existat "dificultăți de ordin practic și tehnic evidente" pentru a putea fi pusă în aplicare.

Etichete: Animale pisica pisici
Ultimele Stiri
abonare newsletter