Actualitate

Organizațiile studențești își prezintă ofertele în cadrul Campus Days

În perioada 22-23 octombrie 2014, campusul Hașdeu și întreaga comunitate studențească își va sărbători zilele sub egida proiectului „Campus Days”, proiect inițiat și coordonat de Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Conceput sub forma unui târg de ONG-uri, proiectul Campus Days are ca scop apropierea între studenți și organizațiile studențești, facilitând, pe această cale, accesul studenților la ofertele de voluntariat din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Surpriza organizatorilor pentru comunitatea academică și studenți constă în inaugurarea Teatrului de Vară din incinta Campusului Hașdeu. Teatrul de vară s fost construit la inițiativa Consiliului Studenților și cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai cu scopul de a facilita desfășurarea diverselor evenimente și proiecte studențești.


În acest fel, universitatea împreună cu studenții contribuie la sporirea sentimentul de apartenență la o comunitate academică multiculturală în care educația de tip non-formal este valorizată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter