Actualitate

Cât te costă să închiriezi Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Tarifele pentru închirierea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca au fost aprobate în ședința de Consiliu Local de joi. Prețurile au fost stabilite în urma unor studii comparative cu alte săli similare din țară.

Sala Polivalentă poate fi închiriată atât pentru concerte, antrenamente oficiale, cât și pentru amatori. “Am făcut public faptul că îmi doresc ca Sala Polivalentă să fie închiriată la tarife minime, limita fiind aceea de a acoperi cheltuielile cu lumina și alte utilități. Ne-am consultat cu colegii și prețurile de închiriere a Sălii Polivalente și a Sălii Sporturilor Horia Demian sunt aproximativ la fel”, a declarat primarul Emil Boc.

Din studiul de piață realizat cu referire la tarifele de închiriere percepute de sălile polivalente din București, Sibiu, Baia Mare și Mediaș, pentru diverse evenimente cum ar fi concerte, antrenamente, meciuri oficiale, conferințe etc. și raportat la condițiile pe care noul obiectiv le poate pune la dispoziție, s-au propus următoarele tarife: închiriere sală pentru evenimente cultural-artistice: 4.000 euro/48 ore, 2.500 euro/24 ore, 1.500 euro/12 ore. Dacă se depășește durata maximă de 48 de ore se adaugă câte 1.000 euro pentru fiecare 24 de ore suplimentare; închiriere sală pentru antrenamente sportivi de performanță: 100 lei/oră; închiriere sală pentru competiții sportive oficiale: 120 lei/oră; închiriere suprafață centrală de joc pentru amatori: 300 lei/oră; închiriere sală antrenamente pentru amatori: 200 lei/oră; închiriere sală conferințe de 100 de persoane: 200 lei/oră; închiriere sală conferințe de 60 de persoane: 150 lei/oră; închiriere salon VIP: 250 lei/oră; parking Sala Polivalentă: 1 leu/oră, program non-stop.


La Sala Sporturilor pentru concerte și evenimente este perceput un tarif de 13.200 lei, pentru antrenamente 80 lei/oră, chirie pentru meci oficial 80 lei/oră.

În Sibiu, Sala Polivalentă este închiriată pentru concerte și evenimente cu 622lei/oră pentru primele patru ore și 660 lei/oră ce depășește primele patru ore, pentru antrenamente 66 lei/oră pentru cluburi și asociații sportive aparținătoare M.T.S. și M.E.C și din învățământ universitar din țară, 121 lei pentru antrenamente oficiale.


Prețurile votate de consilierii locali conțin TVA.

Sala Polivalentă are o capacitate de aproximativ 7.000 de locuri, iar după ce tribuna retractabilă este ridicată, capacitatea crește la 10.000 locuri. Lucrările au fost realizate de firma CON-A din Sibiu, iar valoarea investiției se ridică la 70 milioane lei. Deschiderea oficială va avea loc în 31 octombrie cu un concert James Blunt.

Ultimele Stiri
abonare newsletter