Actualitate

STENOGRAME Uioreanu a vorbit la telefon cu Meleşcanu în dosarul scurgerilor de informaţii

Fostul președinte CJ Cluj, Horea Uioreanu, i s-a confesat consilierului său, Răzvan Pop, că a vorbit la telefon cu Teodor Meleșcanu, în contextul strângerii de informații secrete despre anchetele penale ce-l vizau pe liberalul clujean.

În stenograma înregistrării apar două nume grele Gelu Oltean, fost șef al serviciului secret al Internelor, Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă, fostul DGIPI, cunoscut şi sub denumirea de “Doi s’un sfert” și Teodor Meleșcanu, fost șef al Serviciului de Informații Externe (SIE).

Pop Răzvan-Marius: De la…? HOREA! De la asta, de la fata lu’ MIHNEA n-o mai venit nimica? De la SCÂNDU? (porecla Ancăi Albu – n.red.)


Uioreanu Horea-Dorin: Nu…N-am ajuns la Bucureşti să mă întâlnesc cu omul ăla ..(neinteligibil)..am vorbit la telefon cu el.

PRM: Cu? Cu cine? Cu GELU?


UHD: Nuu! Cu MELEŞCANU.

Mai multe pe clujust.ro.


Procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Horea Uioreanu într-un nou dosar în care sunt implicați și fostul subprefect de Cluj, Mihnea Iuoraș, și un fost subofițer SRI, Albu Anca-Elena.

Anca-Elena Albu, fost subofiţer SRI, care l-a informat pe preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu privind acţiuni de supraveghere operativă ce-l vizau pe acesta sau alte persoane, a fost pusă sub control judiciar de procurorii DNA.

abonare newsletter