Actualitate

Accident grav în Feleacu. Patru persoane au fost rănite grav, printre care şi un minor

Patru persoane au fost rănite grav sâmbătă dimineaţa într-un accident pe DN 1 în zona Feleacu. De asemenea, traficul a fost îngreunat mai bine de o oră. În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (7:30), în judeţul Cluj, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN1 Cluj-Napoca - Turda, în zona Feleacu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Conform informaţiilor primite de la faţa locului, patru persoane au fost rănite.

"Potrivit primelor informaţii, un conducător auto de 50 de ani din judeţul Alba, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului patru persoane au fost rănite şi transportate la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale. Persoanele rănite se aflau în autoturismul care a pătruns pe contrasens şi este vorba de o femeie în vârstă de 44 de ani, un tânăr în vârstă de 19 ani, un minor în vârstă de 14 ani şi soferul autoturismului. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Buzău, nu a fost rănit", au precizat poliţiştii aflaţi la faţa locului.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând cu ora 8:40, în judeţul Cluj, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1 Cluj-Napoca - Turda, în zona Feleacu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter