Actualitate

Primul weekend din Septemberfest a debutat cu bere, concursuri și concerte - FOTO

Septeberfest 2014, cel mai mare festival de bere din Transilvania, a debutat weekendul trecut pe Platoul Sălii Sporturilor Horia Demian. Clujenii au avut ocazia să participe la concursuri cu premii în bere, să îşi achiziţioneze suveniruri hand mande sau să ia parte la concertele susţinute de mai multe formaţii româneşti.

„Participanţii la Septemberfest s-au putut bucura în acest weekend de posibilitatea de a savura bere de calitate, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri în care a fost pusă la bătaie multă bere și multă voie bună și mai ales de o ocazie specială petrecută împreună cu familia și prietenii. Un punct de mare atracţie al festivalului a fost zona culinară, unde bucătăria internaţională a concurat cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania”, au declarat organizatorii evenimentului.

Muzica a fost nelipsită pe perioada festivalului, Verde dând coloana sonoră a unor seri de petrecere memorabile, ce s-au dovedit a fi pe gustul clujenilor, adunați în număr mare pe Platoul Sălii Sporturilor Horia Demian.


”Ne-am simțit excelent la Septemberfest. Publicul a cântat și dansat împreună cu noi și asta cred că e cea mai mare satisfacție pe care o poate avea un artist atunci când urcă pe scenă. Cred că Verde și-a atins scopul la acest eveniment și cred că am reușit, prin muzica și vibe-ul nostru, să dăm o notă aparte serilor de Septemberfest la care am participat.” – Patriciu Pop, Verde.

Cel mai mare festival de bere din Transilvania continuă și în săptămâna care urmează, în stilul caracteristic, cu multă bere, multă distracție și un cocktail muzical inedit. Serile următoare Septemberfest vor fi animate de artiști pe măsură: Trupa Logout, Magda Pușcas, The Beat, Trupa Muzicanții, Rock Academy, Incognito și alte trupe care cu siguranță vor reuși să întrețină atmosfera de petrecere specifică Septemberfest.


Mai multe detalii gasiti pe site-ul Septemberfest.

Ultimele Stiri
abonare newsletter