Actualitate

Trei morţi şi doi răniţi într-un accident la Mănășturel. O maşină a lovit un parapet şi a căzut 17 metri în gol din cauza vitezei

Un accident rutier grav, soldat cu moartea a trei pesoane şi rănirea altor două a avut loc joi, 12 septembrie, în jurul orei 1:4, pe DN 17, în satul clujean Mănășturel. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea din cauza vitezei şi a intrat în parapetul metalic de pe marginea drumului după care a căyut 17 metri în gol.

„Un tânăr de 20 de ani, din Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza comunei Cuzdrioara, înspre Beclean, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat într-un parapet metalic de pe marginea părții carosabile. Autoturismul s-a răsturnat înafara părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de circa 17 m. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto şi a altor doi pasageri, un tânăr de 19 ani şi o minoră de 15 ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Totodată,  potrivit aceleiaşi surse, în urma impactului, alţi doi pasageri din autoturism, ambii din Bistriţa-Năsăud, au fost loviţi. Un tânăr de 18 ani a fost rănit grav, iar o minoră de 15 ani a suferit leziuni uşoare.


Valoarea pagubelor se ridică la suma de circa 10.000  de lei iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Dejeanul.ro scrie că şoferul si patru dintre pasagerii din autoturism sunt din localitatea bistriteana Caianu Mic, iar minora de 15 ani decedata este din localitatea Spermezeu. Toti se intorceau spre casa de la Dej.

abonare newsletter