Actualitate

Fostul inspector școlar Peter Tunde a luat mită pentru a cumpăra casa părinților

Fostul inspector școlar Peter Tunde, arestată preventiv după ce a luat aproape 10.000 de euro în schimbul unor note mai mari la Bacalaureat, le-a declarat procurorilor DNA Cluj că a luat mită pentru a cumpăra casa părinților.

Fostul inspector școlar le-a spus procurorilor DNA Cluj că a primit bani pentru a rascumpăra casa în care a crescut. Motivul invocat de aceasta nu i-a convins însă pe judecători care, săptămâna trecută, au decis ca Peter Tunde să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile, relatează Digi24.ro.

Anchetatorii au instrumentat șase cazuri în care fostul inspector a primit bani de la părinții unor tineri, în schimbul unor note de trecere bacalaureat. Procurorii susțin că Peter Tunde ar fi primit, în total, aproape 10.000 de euro.


Vă reamintim că Inspectoarea generală adjunctă a Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Peter Tunde a fost reținută de procurorii DNA în urma unui flagrant și a fost prezentată marți, 2 septembrie, Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter