Actualitate

Fostul comandant al Poliţiei Gherla, Valentin Souca, cercetat de DNA pentru luare de mită

Comisar şef Valentin Souca, fostul comandant al Poliţiei Municipiului Gherla este cercetat de DNA Cluj pentru luare de mită. Procurorii DNA au descins la data de 9 iulie la Poliţia Municipiului Gherla pentru a-l informa pe Souca despre faptul ca împotriva lui s-a început urmărirea penală, după care poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Tot în luna iulie Valentin Souca a fost condus la sediul DNA Cluj pentru declaraţii şi pentru a i se aduce la cunoştinţă faptele de care este acuzat, scrie dejeanul.ro.

Reprezentanţii DNA au confirmat informaţiile şi au precizat că faţă de fostul comandant al Poliţiei Gherla se efectuează cercetări pentru comiterea a două infracţiuni de luare de mită.


“Față de Valentin Souca, fost comandant al Poliției Municipiului Gherla, procurorii DNA – Serviciul Teritorial Cluj au dispus la data de 9 iulie 2014 efectuarea în continuare a urmăririi penale cu privire la comiterea de către acesta a două infracţiuni concurente de luare de mită” au declarat reprezentantii DNA.

Imediat după ce Valentin Souca a aflat că este cercetat de DNA, şi-a depus raportul de pensionare, iar din data de 11 iulie, la conducerea Poliţiei Gherla se află comisarul Ioan Gurzău, fostul adjunct al poliţiei.


Valentin Souca deţinea funcţia de comandant al Poliţiei Municipiului Gherla din data de 18 ianuarie 2010.

 

abonare newsletter