Actualitate

Şoferiţă de 22 de ani, pericol public: A intrat pe contrasens şi a făcut praf două maşini

Un accident rutier grav a avut loc ieri, 8 septembrie, în jurul orei 16:00, în localitatea Răscruci. O tânără de 22 de ani din Suceava a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini care circulau regulamentar.

Potrivit poliţiştilor clujeni accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a două persoane, dintre care una grav, şi avarierea a trei maşini.  „O tânără de 22 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C  E576, înspre Dej, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrand în coliziune laterală cu un autoturism care se deplasa spre Cluj-Napoca. În urma impactului, autoturismul care a pătruns pe contrasens a fost proiectat frontal într-un alt autoturism care circula înspre Cluj-Napoca, condus de un bărbat 37 de ani, din comuna Floreşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Autovehiculul care circula regulamentar era condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Floreşti. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 21.500 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs impactul.

abonare newsletter