Actualitate

Apple: iPhone 6 va avea baterie mai economă decât iPhone 5

iPhone 6 va oferi o autonomie sesizabil mai bună decât actualul model iPhone 5S, câştigul fiind de 15% în cazul modelului cu ecran de 4.7” şi chiar mai mult în cazul celui de 5.5”, au dezvăluit surse cu legături în rândul furnizorilor de componente Apple, citate de GEV.

Astfel, se pare că modelul iPhone 6 cu ecran de 4.7” va primi acumulator de 1800mAh, suficient de suplu cât să încapă în carcasa subţire al telefonului, dar totuşi capabil să asigure cu până la 15% mai multă autonomie decât poate oferi un telefon iPhone 5S.
Totodată, modelul iPhone 6 cu ecran de 5.5” ar urma să primească un acumulator de 2500mAh, cu 60% mai puternic decât cel strecurat în carcasa telefonului iPhone 5S. Totuşi, având în vedere ecranul spaţios şi mai însetat de energie nu ar trebui să aşteptăm ca timpul de funcţionare să crească tot cu atât, însă probabil câştigul va putea fi măsurat în două cifre.
Publicat la doar o săptămână în urma unei anti-reclame Samsung în care utilizatorii de telefoane iPhone sunt descrişi drept persoane disperate, aflate permanent în căutarea de prize la care să-şi încarce telefonul Apple veşnic descărcat, noul zvon pare să dea un răspuns pozitiv întrebării puse în clipul respectiv:

 


Etichete: iPhone 5C iphone 6
Ultimele Stiri
abonare newsletter