Actualitate

Bătaie în fața unui local din Cubleşu Someşan. Un bărbat a ajuns la spital

Polițiștii clujeni au intervenit sâmbătă, 9 august 2014, pentru a aplana un scandal după ce au fost anunțati că mai mulți bărbați s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în fața unui local din localitatea clujeană Cubleşu Someşan

„La data de  9 august 2014, ora 22:51, Postul de Poliţie Comunală Panticeu a fost sesizat prin apel unic de urgenţă cu privire la faptul că în centrul localităţii Cubleşu Someşan, în faţa unui local public, mai multe persoane de sex masculin s-au agrenat într-un scandal. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Comunale Panticeu şi Recea Cristur constatând că, în jurul orei 22:30, în faţa localului din localitatea Cubleşu Someşan, a izbucnit un scandal între mai multe persoane pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Au fost identificaţi 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 33 de ani, din Gherla şi din comunele Corneşti, Panticeu şi Bonţida. Faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Cluj care a acordat îngrijiri medicale unuia dintre participanţi, bărbatul refuzând transportul la o unitate medicală”, inforemază IPJ Cluj.


Potrivit aceleași surse, întrucât cu privire la cele întâmplate nu a fost depusă nici o plângere penală, organele de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Comunală Panticeu s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care a izbucnit un conflict între mai multe persoane, precum şi pentru stabilirea participaţiei fiecăreia dintre acestea şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter