Actualitate

Hoț de mașini, arestat de polițiștii clujeni

Un bărbat, bănuit de furtul unui autoturism din Cluj-Napoca a fost depistat sâmbătă, 26 iulie 2014, de polițiștii clujnei în localitatea Suatu, județul Cluj și a fost reţinut pentru 24 ore.

Potrivit autorităților de ordine județene, în 26 iulie, în urma activităţilor de cercetare penală şi a actelor procedurale întocmite, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigaţii Criminale, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 ani din judeţul Timiş, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost prezentat  duminică, 27 iulie, în fața judecătorului, care a dispus faţă de acesta măsura arestului la domiciliu.

„La data de 26 iulie în jurul orei 13:45, un bărbat din municipiul   Cluj-Napoca a apelat numărul de urgență 112 și a sesizat la Dispeceratul Poliţie faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul care era parcat în fața locuinței sale. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a fost dispusă căutarea autovehiculului, iar în urma activităţilor specifice, în jurul orei 16:20, a fost semnalată prezenţa acestuia pe  DJ 161H, pe raza comunei Suatu, judeţul Cluj. Poliţiştii au depistat un bărbat de 37 ani, din judeţul Timiş, suspectat de sustragerea autovehiculului. Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de  1,28 mg/l alcool pur în aerul respirat. De asemenea, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter